Kære gæst
 
Når du nu alligevel har besøgt siden, og forhåbentlig har hygget dig med den. Så må du meget gerne ligge en lille hilsen til os.
 
Kærlig hilsen
 
Susanne og Kim
 
********************************************************************************************
 
Dear guest
 
Leave a message that shows you have been here :0)  Click at "Skriv besked"   (write a message)
 
Cheers
Susanne & Kim
 
 
Skriv besked...
ellen | ellen-aage@mail.dk | www.123hjemmeside.dk/ellenshjemmeside
19/07-2010
Hej Susanne og Kim. Tak for din hilsen i min GB. jeg er nu 82 år og nærmer mig de 83 . og der er nu kun 2 år til krondiamantbryllup, tiden løber så vi døjer med at følge med, det er vel tegn på vi har det godt. Jeg har leget lidt med jeres billede her kan I se resultatet. De venligste hilsener fra ellen
johnni | st43@webspeed.dk | (o:
27/05-2009
Billeder tak og Kims telefonnummer i Esbjerg så kan jeg måske lokke ham til at tage en guitar med fra Esbjerg hvis jeg køber en. Til salg i Esbjerg Halvakustisk guitar, Pris: 1.500,- Halvakustisk guitar, Fender DG-11E Jeg har denne halvakkustiske Western til salg. har haft den i ca. 6 år. Nypris i Eskildsen var ca 4000 kr. PS:tak for sidst.S-J.
freddie | freddie@fiberpost.dk
21/03-2009
hej faster mange tak for sidst rigtig fed fest hils Kim send flere billeder
Helle & Michael | htmm@webspeed.dk
06/03-2009
Hej I to!, Fedt med en privat hjemmeside, det har I virkelig gjort godt og flot - tillykke med det! Måske, at I endnu ikke har fundet den rette hylde, rent arbejdsmæssigt, eller I hører til i kategorien; "Special Generalister". Dvs., at I kan rigtig mange forskellige ting, og at I kan dem alle på et højt niveau - det er flot! Vi glæder os som sindsyge til at holde fest, og ser frem til en hyggelig dag sammen. I har i hvert fald gjort Jeres til, at der er lækre sager til ganen, og det er både det flydende og faste. Uhmmm...lækkert! I øvrigt en stor tak for kortet til Metro - det skal vi nok få glæde af. N.B. Det seneste år har vi hørt Julio Iglesias for fuld skrue. En vores naboer har skåret en skive med "Love songs", og jo - det holder og specielt sammen med et glas, en solnedgang og lidt tobak:) Kærlig hilsen, Helle, Michael & Caroline.
pinar | klokkeblomst23@live.dk
18/10-2008
hej S og K. Super hyggelig hjemmeside. Vil gerne give min mand en tur i en ferrari men kan ikke rigtig finde noget plus hvad det koster vi har bryllups dag i november måned, så hvis i ved hvor jeg kan bestille og hvad det cirka vil koste mig må i meget gerne skrive en mail. mange hilsen pinar.
<< 1-5 [ 6-10 ] 11-15 16-20 21-25 >>